Salamandři používají Levitio

Jistě jste zaznamenali, že pozvánky na výpravy nyní chodí e-mailem.
Dělá to za nás Levitio. Je to aplikace, která nám pomáhá automatizovat mnoho úkonů v chodu oddílu. Kromě pomoci při plánování a evidence docházky je jednou z mnoha funkcí plánování výprav.


Ve stručnosti to funguje tak, že přes jednoduchý formulář naplánujeme výpravu, která se propíše do oddílového kalendáře na těchto stránkách.
Zároveň Vám aplikace automaticky odešle e-mailem zprávu s informacemi o výpravě.
V této zprávě najdete také informaci, do kdy je třeba omluvit nebo přihlásit Vašeho syna na výpravu. Dále ve zprávě najdete odkaz, který Vás přesměruje na stránku, kde najdete souhrnné informace o výpravě a dvě tlačítka „Přihlásit“ a „Omluvit z účasti“. Když kliknete na některé z těchto tlačítek, dostaneme e-mailem informaci, zda váš syn na výpravu pojede či nikoliv (Tato informace je dostupná pouze vedoucím a rádcům oddílu) a automaticky se nám upraví kolonka v tabulce docházky.

Ať zadáte cokoli, máte možnost, na stejném odkazu, až do termínu potvrzení účasti Vaši volbu kdykoli změnit. Proto se nebojte zadat účast i když máte předběžně zájem, ale nejste si jistí, jestli Vám to vyjde, jen nezapomeňte v případě nějaké změny Vaši volbu aktualizovat.
Pokud nezadáte nic, přijde Vám několik dní před termínem potvrzení účasti
e-mail s pozvánkou na výpravu znovu, aby Vám připomněl že se blíží termín pro potvrzení či omluvu účasti.

Je to jednoduché a nám to velice pomůže, protože čas, který jsme dříve věnovali administraci, můžeme teď využít k vytváření kvalitnějších programů pro děti.

Pokud máte nějaké dotazy, e-maily z Levitia Vám nechodí, nebo vám cokoli není jasné, neváhejte se ozvat na e-mail kailen@skaut.cz